Avidvape

Avidvape Ghost Inhale RTA

    3,7 na základě 12 hodnocení

    Kategorie stále více populárních atomizérů pro jednu spirálku rozšiřuje řady díky krásnému Avidvape Ghost Inhale RTARebuildable Tank Atomizer, tedy atomizér s tankem (nádržkou) pro namotání vlastní spirálky.. Atomizér o průměru 24mm nabízí objem až 3,5ml, nastavitelný spodní přívod vzduchu a základnu v genesis stylu. Celý popis

    Zlatá
    Zlatá
    Skladem online
    699 Kč
    + získáte 34 bodů Více informací

    Kategorie stále více populárních atomizérů pro jednu spirálku rozšiřuje řady díky krásnému Avidvape Ghost Inhale RTARebuildable Tank Atomizer, tedy atomizér s tankem (nádržkou) pro namotání vlastní spirálky.. Atomizér o průměru 24mm nabízí objem až 3,5ml, nastavitelný spodní přívod vzduchu a základnu v genesis stylu. Ta zajišťuje bezproblémové zásobení vaty e-liquidem. K dispozici je vám také dostatek místa pro velkou spirálku, pod kterou se nachází vyvýšený velký otvor přivádějící vzduch. Dokonale se tak mísí s vytvořenou párou a vy si tak kromě obrovských mraků užijete také báječné podání chuti.

    Dva široké kontakty s kvalitními šroubky vám umožní použít i větší clapton spirálky, ty podporuje také krásně volný přívod vzduchu. Ghost Inhale RTARebuildable Tank Atomizer, tedy atomizér s tankem (nádržkou) pro namotání vlastní spirálky. je tak určeno i pro nižší odpory, se kterými si užijete krásně husté mraky páry, a to i na modech pro jednu baterii. Také s umístěním vaty nebudete mít sebemenší problém. Dvěma dostatečně velkými kanálky vatu jednoduše protáhnete. Přívod vzduchu pod spirálkou je dostatečně vystouplý a skrze něj tak nehrozí protékání e-liquidu.

    Nejedná se o hotový produkt. Některé součásti mohou vyžadovat instalaci spirálek, případně jejich namotání a vložení vaty.

    Obsah balení a parametry

    1x Ghost Inhale RTARebuildable Tank Atomizer, tedy atomizér s tankem (nádržkou) pro namotání vlastní spirálky.
    1x předmotaná spirálka
    1x Bubble skleněné tělo 5ml
    1x japonská organická vata
    Náhradní součástky

    Obsah balení může být ještě upřesněn.

    Rozměry: 54mm x 24mm
    Objem: 3,5ml
    Spirálky: Jedna
    Závit: 510
    Náustek: 810 (s O-kroužky)

    Obsah balení a parametry

    Konstrukce

    Jednoduchá konstrukce, rozložitelná na jednotlivé díly poskytuje snadný přístup k základně a spirálce. Vyměnit lze také skleněné tělo. V balení navíc naleznete větší „Bubble“ sklo, se kterým se objem atomizéru zvětší až na 5ml.

    Konstrukce

    Základna

    Pro jednu spirálku určená prostorná základna s širokými kontakty a velkým spodním přívodem vzduchu. Rychlá instalace spirálky i vložení vaty.

    Základna

    Plnění

    Klasický systém plnění. Stačí odšroubovat horní část atomizéru a naplnit e-liquid do jednoho z bočních otvorů.

    Plnění
    Pro přidávání dotazů je třeba být přihlášen.
    3,7
    Průměrné hodnocení tohoto produktu
    (74 %)
    Hodnotilo 12 uživatelů

    Recenze produktu je zpřístupněna pouze registrovanému spotřebiteli, který produkt zakoupil v síti Vaprio. Zveřejňovány jsou všechny oprávněné recenze v plném znění s výjimkou těch, které obsahují vulgární a jiné výrazy odporující dobrým mravům.

    Parametry
    VýrobceAvidvape
    Záruka24 měsíců
    BarvaZlatá
    Způsob použitíDL
    Šířka / průměr24 mm
    Výška54 mm
    Počet spirálek1
    Objem3.5 ml *
    * Tento výrobek je určený pro náplně bez obsahu nikotinu.!
    Nahoru

    Důležité informace


    Zákaz prodeje elektronických cigaret osobám mladším 18 let.

    Pro správné fungování webu a analýzu návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb společnosti Google (Analytics, reCaptcha) a od Vás potřebujeme souhlas s jejich využitím. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat (vyvolejte znovu okno přes odkaz "Cookies" v patičce webu).