Joyetech

Joyetech ProCore Air Plus Clearomizér

    4,7 na základě 12 hodnocení

    Nízkoodporový tank ProCore Air nabídl konzervativní konstrukci, jeho větší bratříček však oslňuje jasnými barvami a širokým „bulb“ skleněným tělem, díky němuž nabízí i vyšší objem. Sklo i náustek krásně ladí s tělem clearomizéru a se svým průměrem 25mm bude skvěle sedět na větších modech, nejlépe na těch pro dvě baterie. Celý popis

    Duhová
    Duhová
    Skladem online
    289 Kč
    + získáte 14 bodů Více informací

    Nízkoodporový tank ProCore Air nabídl konzervativní konstrukci, jeho větší bratříček však oslňuje jasnými barvami a širokým „bulb“ skleněným tělem, díky němuž nabízí i vyšší objem. Sklo i náustek krásně ladí s tělem clearomizéru a se svým průměrem 25mm bude skvěle sedět na větších modech, nejlépe na těch pro dvě baterie. Právě ty totiž dodají ProCore Air clearomizéru a jeho mnoha různým žhavícím hlavám potřebný výkon, se kterým si užijete dokonalé potahování přímo do plic.

    Clearomizér je kompatibilní se žhavícími hlavami ze série ProC, které jsou k dostání v mnoha variantách od jedné až po čtyři spirálky s podporovaným výkonem až 130W. V balení s ProCore Air Plus však naleznete nový typ ProCA s kathalovou spirálkou a odporem 0,4Ω. Ta má doporučený výkon v rozsahu 40W-80W, ale nejlepších výsledků s touto hlavou dosáhnete při nastavení 55W-65W. ProCore Air Plus doporučujeme plnit náplněmi s vyšším poměrem VG. Určen je pro přímé potahování do plic.

    Obsah balení a parametry

    1x ProCore Air Plus
    2x žhavící hlava ProCA 0,4Ω (40W-80W)
    1x náhradní skleněné tělo
    Náhradní součástky

    Obsah balení může být ještě upřesněn.

    Rozměry: 56mm x 25mm
    Objem: 5,5ml
    Závit: 510
    Náustek: 810 (s O-kroužky)

    Obsah balení a parametry

    Konstrukce

    Kvalitní a jednoduchá. Nečekají vás žádné složitosti, ProCore Air Plus snadno rozeberete na jednotlivé díly, rychle v něm vyměníte žhavící hlavu a v případě potřeby také skleněné tělo.

    Konstrukce

    Plnění

    Pro naplnění stačí odsunout horní část ProCore Air Plus a do odkrytého otvoru nalít svůj e-liquid.

    Plnění

    Žhavící hlavy

    Nabídka ProC hlav je skutečně široká a nově ji rozšiřuje ProCA hlava, která je součástí balení. S odporem 0,4Ω a kanthalovou spirálkou si můžete dovolit nastavit 40W-80W. Určená je pro přímé potahování do plic.

    Žhavící hlavy

    Přívod vzduchu

    Vespod tanku umístěné otvory lze snadno nastavit dle potřeby a dosáhnout tak příjemně volného potahu přímo do plic.

    Přívod vzduchu
    Pro přidávání dotazů je třeba být přihlášen.
    4,7
    Průměrné hodnocení tohoto produktu
    (94 %)
    Hodnotilo 12 uživatelů

    Recenze produktu je zpřístupněna pouze registrovanému spotřebiteli, který produkt zakoupil v síti Vaprio. Zveřejňovány jsou všechny oprávněné recenze v plném znění s výjimkou těch, které obsahují vulgární a jiné výrazy odporující dobrým mravům.

    Parametry
    VýrobceJoyetech
    Záruka24 měsíců
    BarvaDuhová
    Způsob použitíDL
    Šířka / průměr25 mm
    Výška56 mm
    Objem5.5 ml *
    * Tento výrobek je určený pro náplně bez obsahu nikotinu.!
    Nahoru

    Důležité informace


    Zákaz prodeje elektronických cigaret osobám mladším 18 let.

    Pro správné fungování webu a analýzu návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb společnosti Google (Analytics, reCaptcha) a od Vás potřebujeme souhlas s jejich využitím. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat (vyvolejte znovu okno přes odkaz "Cookies" v patičce webu).