IJOY

IJOY Captain Subohm clearomizér

    3,6 na základě 11 hodnocení

    Není to tak dlouho, co IJOY představil kapitána mezi mody a nyní přichází kapitán nízkoodporových tanků – IJOY Captain Sub-ohm tank. Tento tank má však mnohem větší ambice a dokazuje to nejen svou konstrukcí, podáním chuti, ale také výkonem. Celý popis

    Stříbrná
    Stříbrná
    Skladem online
    849 Kč
    + získáte 42 bodů Více informací

    Není to tak dlouho, co IJOY představil kapitána mezi mody a nyní přichází kapitán nízkoodporových tanků – IJOY Captain Sub-ohm tank. Tento tank má však mnohem větší ambice a dokazuje to nejen svou konstrukcí, podáním chuti, ale také výkonem. Nejedná se však o extrémně vysoké výkony. Dvě dostupné žhavící hlavy mají doporučené nastavení od 60W do 120W. Čeká na vás tak báječné potahování přímo do plic plné chuti.

    S vyššími výkony se tanky chtě nechtě zahřívají, IJOY proto přichází se speciální výřezem v těle tanku ve střední části, který zabraňuje přílišnému přehřívání. Další specialitou IJOY Captain tanku jsou žhavící hlavy, ty se totiž nešroubují, ale pouze vkládají do komory. Pro výměnu tak stačí vyšroubovat základnu a za široký kontakt hlavu vytáhnout. V balení najdete dvě hlavy. CA2 nabízí jedna kanthalovou a dvě nerezové spirálky v celkovém odporu 0,3Ω. To hlava CA8 vás dostane hned čtyřmi duálními spirálkami a odporem 0,15Ω. Velké hlavy a vysoké výkony doplňuje volný a nastavitelný přívod vzduchu.

    Obsah balení a parametry

    1x IJOY Captain Sub-ohm tank
    1x žhavící hlava CA2 0,3Ω
    1x žhavící hlava CA8 0,15Ω
    1x náhradní skleněné tělo
    1x adaptér pro 510 náustky
    1x silikonový kroužek

    Obsah balení může být ještě upřesněn.

    Rozměry: 55,8mm x 25mm
    Kapacita: 4ml
    Závit: 510

    Obsah balení a parametry

    Konstrukce

    Kvalitní konstrukce, na jakou jsme u IJOY zvyklí, řadí Captain tank mezi nejlepší nízkoodporové tanky.

    Konstrukce

    Žhavící hlavy

    S hlavou CA2, odporem 0,3Ω a výkonem 60W-80W dosáhnete skvělé chuti. Druhá žhavící hlava CA8 s odporem 0,15Ω vám dovolí si nastavit 60W-120W a vytvoříte s ní větší mraky páry.

    Žhavící hlavy

    Výměna žhavících hlav

    Výměna žhavících hlav je velmi jednoduchá. Hlavy nemají závit a nemusíte tak nic šroubovat, novou hlavu jednoduše vložíte do komory tanku.

    Výměna žhavících hlav

    Plnění

    Klasické horní plnění nabízí velké otvory, takže nebudete mít problém s jakoukoliv lahvičkou.

    Plnění
    Pro přidávání dotazů je třeba být přihlášen.
    3,6
    Průměrné hodnocení tohoto produktu
    (72 %)
    Hodnotilo 11 uživatelů

    Recenze produktu je zpřístupněna pouze registrovanému spotřebiteli, který produkt zakoupil v síti Vaprio. Zveřejňovány jsou všechny oprávněné recenze v plném znění s výjimkou těch, které obsahují vulgární a jiné výrazy odporující dobrým mravům.

    Parametry
    VýrobceIJOY
    Záruka24 měsíců
    BarvaStříbrná
    Způsob použitíDL
    Šířka / průměr25 mm
    Výška56 mm
    Objem4 ml *
    * Tento výrobek je určený pro náplně bez obsahu nikotinu.!
    Nahoru

    Důležité informace


    Zákaz prodeje elektronických cigaret osobám mladším 18 let.

    Pro správné fungování webu a analýzu návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb společnosti Google (Analytics, reCaptcha) a od Vás potřebujeme souhlas s jejich využitím. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat (vyvolejte znovu okno přes odkaz "Cookies" v patičce webu).